Μια σημαντική συναυλία φιλοξενεί το Loutraki Festival την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015 στις Η Αθηναϊκή Συμφωνική Ορχήστρα Νέων – ΑΣΟΝ με 70μελή σύνθεση και ποικίλο πρόγραμμα έρχεται για να χαρίσει μια μοναδική βραδιά στο φιλόμουσο κοινό της περιοχής.

AFISA 3_ASON

 

Με την Ορχήστρα συμπράττουν δύο ανερχόμενοι πιανίστες από την περιοχή, η Κατερίνα Λιάτα και ο Σταύρος Δρίτσας. Οι νεαροί σολίστες θα ερμηνεύσουν το περίφημο κονσέρτο για δύο πιάνα και Ορχήστρα του Francis Poulenc, ένα έργο με γαλλική φινέτσα και στοιχεία από την κλασσική και τζαζ μουσική. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης τη Συμφωνική Εισαγωγή Kοριολανός και την 8η Συμφωνία του Antoni Dvorzak.

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015 στις 9 το βράδυ στο Αμφιθέατρο του Ποσειδώνα.

Είσοδος Ελεύθερη.

Για τη δωρεάν μετακίνηση του κοινού προς το αμφιθέατρο του Ποσειδώνα, την ημέρα της συναυλίας θα αναχωρήσει πούλμαν από την κεντρική Πλατεία της 25ης Μαρτίου στις 8.30 μ.μ.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα : 2744360101 και 2744067376

Επίσης επισκεφτείτε μας για τα τελευταία νέα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Φεστιβάλ στο www.loutrakifestival.com

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit