Το Loutraki Festival ξεκινάει με σκοπό να καθιερώσει τη διοργάνωση beach party! Δεν θα μπορούσε να επιλεγεί καλύτερη τοποθεσία από την ειδυλλιακή περιοχή της Λίμνης Βουλιαγμένης!

AFISA-3_burger

 

Παρασκευή 24 Ιουλίου
Ypanema, Λίμνη Βουλιαγμένης
Ώρα: 21:30

Το Loutraki Festival ξεκινάει με σκοπό να καθιερώσει τη διοργάνωση beach party! Δεν θα μπορούσε να επιλεγεί καλύτερη τοποθεσία από την ειδυλλιακή περιοχή της Λίμνης Βουλιαγμένης! Με φόντο το πράσινο, αλλά και το βαθύ μπλε της φεγγαροφωτισμένης παραλίας του Ypanema, οι Burger Project υπόσχονται μια μοναδική βραδιά!

Οι Burger Project (αυτοαποκαλούμενοι και Σχέδιο Μπιφτέκι) είναι οι υπέρτατοι φαντομάδες της διασκέδασης και εραστές του απρόσμενου! Στις 24 Ιουλίου θα βουτήξουν στα χλιαρά και υπέροχα νερά του Λουτρακίου, για να ταρακουνήσουν το βυθό με μουσικούς δυναμίτες που κρύβουν στο τσεπάκι τους.

Οι Scorpions κάνουν πάσα στους Queen και ο Τσιτσάνης στον Frank Zappa, το swing στη dub και η disco στο Calypso.

Η ενέργεια, το χιούμορ και η θεατρικότητα των Burger υπόσχονται ένα εκρηκτικό live που είναι πάντα απρόσμενο, γι’ αυτό και μοναδικό!

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit