ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

“2ο LOUTRAKI FESTIVAL”
Παρουσίαση Προγράμματος

Αλυσίδα Πολιτισμού ΙΑΝΟΣ
Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016, στις 12.30
Μετά την επιτυχία του 1ου Loutraki Festival τo 2015, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για τη χώρα, παραμένει σταθερός στόχος των διοργανωτών να καθιερωθεί ως θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα πανελλαδικά.
Το πρόγραμμα του 2016 διατηρεί το υψηλό του επίπεδο, με συνεργασίε και συμπράξεις σημαντικών και καταξιωμένων καλλιτεχνών, το Blues Festival, το Rock Festival και τα Tuesday’s Sunsets, που αποτελούν θεματικές του Φεστιβάλ, αλλά και μια νέα διοργάνωση που ξεκινάει φέτος στη μαγευτική τοποθεσία του Σχοίνου, το Odyssia Festival, μια καινούργια διοργάνωση χορευτικής ηλεκτρονικής μουσικής με εξαιρετικό line up. Παράλληλα, θα φιλοξενηθεί μια κορυφαία αρχιτεκτονική έκθεση, ενώ δεν θα λείψουν και οι παρουσιάσεις συγγραφέων και άλλων καλλιτεχνών από το τοπικό δυναμικό.
Την παρουσίαση του προγράμματος θα κάνει ο Αλέξης Κωστάλας και ο Πρόεδρος του Φεστιβάλ Πελοπίδας Μαυρόπουλος.
Στην παρουσίαση θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο Φεστιβάλ, εκπρόσωποι των θεματικών φεστιβάλ, εκπρόσωποι των χορηγών και των χορηγών επικοινωνίας, ενώ δεν θα λείψουν και οι μουσικές εκπλήξεις!

www.loutrakifestival.com
Facebook: Loutraki Festival

Διοργάνωση: Σύλλογος Φίλων Μουσικής
Συνδιοργάνωση: Δήμος Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων

Ιανός, Σταδίου 24 – Αθήνα, Τηλ. 210 3217917

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit