Το Loutraki Festival ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2015 τη διοργάνωση beach party.

Και δεν θα μπορούσε να έχει επιλεγεί καλύτερη τοποθεσία από αυτήν της ειδυλλιακής περιοχής της Λίμνης Βουλιαγμένης!
Με φόντο το πράσινο αλλά και το βαθύ μπλε της παραλίας του Ypanema, οι Burger Project και οι Swinging Cat’s ξεσήκωσαν το κοινό στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις.
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και ξεπέρασε κάθε προσδοκία με τη νεολαία της περιοχής να δίνει δυναμικό παρόν διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Το ραντεβού μας ανανεώνεται και για εφέτος με επίσημη καλεσμένη την … Πέννυ Μπαλτατζή!


 

ΠΕΝΝΥ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗ – ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΡΑ

Η Πέννυ Μπαλτατζή, το κορίτσι με τη βελούδινη φωνή που άνοιξε δρόμους swing στην Αθήνα, μέσα από ένα εξωτικό χαρμάνι ήχων και ξέφρενων ρυθμών, μπήκε στις ζωές μας με το γνωστό μποέμικο στιλ του καλλιτέχνη που μας μαγεύει σκορπώντας γύρω του κέφι, ανεμελιά, ενέργεια και δύναμη. Αυτά θα εισπράξουμε στη διαδραστική παράσταση «Κι όμως υπάρχει χαρά». Η Πέννυ και οι δεξιοτέχνες μουσικοί της εξερευνούν ένα νέο, μεθυστικό ήχο με λάτιν και μπάλκαν ρούμπες, μάμπο ιταλιάνο, τσα τσα, σουινγκ, τζαζ… και μας επιφυλάσσουν εκπλήξεις αποτελεσματικότερες! Η φωνή της, που από τραγούδι σε τραγούδι κινείται με αφοπλιστική αμεσότητα και μαεστρία, μας ξεσηκώνει για βόλτες στην Πειραϊκή. Με το ολοκαίνουριο single της Πέννυ, Στην Τρούμπα στην Καστέλα που μοιράζει χαμόγελα και αγκαλιές πότε στην Τρούμπα και πότε στην Καστέλα. Με τραγούδια του Πλέσσα και της Γιοβάννας, κι ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα στη Ζιγκουάλα, προτού η Πέννυ γίνει ένας πειρασμός που δεν είναι απάτη. Για να μας ψιθυρίσει Mama yo quiero και να μας καθηλώσει με τη συγκλονιστική της ερμηνεία στο Be Italian! Και να μας καλέσει να λικνιστούμε στους ζωηρούς, ερωτικούς ρυθμούς αυτής της γεμάτης πάθος, συναίσθημα και χαράς βραδιάς, εκφράζοντας αυτό που βαθιά ξέρουμε μέσα μας: Υπάρχει κι άλλη ζωή!


 

ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΡΑΠέννυ Μπαλτατζή
Ενορχήστρωση, κιθάρες: Παντελής Ντζιάλας

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Πλήκτρα: Μένιος Γούναρης
Τρομπόνι: Τζιμ Σταρίδας
Άλτο σαξόφωνο, κλαρινέτο: Σπύρος Νίκας
Κοντραμπάσο: Ηλίας Καρκαβέλιας
Τύμπανα: Φοίβος Άνθης
Επιμέλεια ήχου: Νίκος Κόλλιας

  • 09 Αυγούστου
  • Ypanema, Λίμνη Βουλιαγμένης
  • 21:30
Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit