Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής και ο Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων παρουσιάζουν για 3η συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ Λουτρακίου! Μια διοργάνωση που περιλαμβάνει σημαντικές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις από όλο το φάσμα των παραστατικών τεχνών, με έντονο το τοπικό καλλιτεχνικό στοιχείο που εκτείνεται σε όλα σχεδόν τα τοπικά διαμερίσματα …

Το πλούσιο φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει σημαντικές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, όπως τη συνεργασία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λουτρακίου με το Γιάννη Κότσιρα, συναυλία για την πανσέληνο του Αυγούστου στον Αρχαιολογικό Χώρο του Ηραίου με την Ελένη Πέτα, συναυλία με τους Imam Baildi, αλλά και το μοναδικό beach party που έχει γίνει θεσμός στη Λίμνη Βουλιαγμένης, με την Πέννυ Μπαλτατζή!

Το Blues Festival θα πραγματοποιηθεί με ένα πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο για το Φεστιβάλ, με σχήματα από την ευρύτερη περιοχή αλλά και τη συμμετοχή της Αγγελικής Τουμπανάκη και των Jazz plus!

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τη θεατρική παράσταση «Ο Θάνατός Σου η Ζωή Μου» του Αλέκου Σακελλάριου και το «West Side Story», μια μουσικο-χορευτική παράσταση musical από την πειραματική ομάδα χορού «Πυρήνας» της Έλενας Μιχαηλίδου!

 

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ 2017!

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit