Το Φεστιβάλ Λουτρακίου ξεκινάει αύριο, ημέρα Τρίτη 1η Αυγούστου 2017, την πολιτιστική του διαδρομή με πληθώρα παραστάσεων από όλο το φάσμα των παραστατικών τεχνών. Παραστάσεις που και φέτος αποπνέουν έντονα το τοπικό καλλιτεχνικό στοιχείο μέσω της δημιουργικής συνδιαλλαγής με επώνυμους καλλιτέχνες.

Για το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.loutrakifestival.com ή να προμηθευτείτε το έντυπο πρόγραμμα της διοργάνωσης από τα σημεία διάθεσης.

 

West Side Story

Η Πειραματική ομάδα Χορού “Πυρήνας” της Σχολής Μπαλέτου Έλενας Μιχαηλίδου σε μια καινούρια χορευτική πρόκληση, παρουσιάζει με τη συμμετοχή επαγγελματιών χορευτών, αποσπάσματα από το γνωστό σε όλο τον κόσμο musical “West side Story“. Το διάσημο musical του Bernstein έκανε πρεμιέρα στις 26 Σεπτεμβρίου 1957 στο Μπρόντγουεϊ. Βασισμένο στη σαιξπηρική ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, εκτυλίσσεται στις λαϊκές γειτονιές της Νέας Υόρκης το 1950. Tο σκοτεινό θέμα, η απαιτητική μουσική, τα εκτεταμένα χορευτικά και η στόχευση στα κοινωνικά προβλήματα (ρατσισμός, μεταναστευτικό) αποτέλεσαν αποφασιστική καμπή στο αμερικανικό μουσικό θέατρο.

 

Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Παραλιακό Πάρκο Λουτρακίου | 21.30

Είσοδος Ελεύθερη

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit