Η τέχνη του χορού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη Μουσική.

Το Loutraki Festival σε συνεργασία με την Κορινθιακή Πειραματική ομάδα Χορού “Πυρήνας” της Σχολής Μπαλέτου Έλενας Μιχαηλίδου, παρουσιάζει κάθε χρόνο μια ξεχωριστή παράσταση με αποσπάσματα από διάσημα musical που άφησαν εποχή!


 

West Side Story (2017)

Το διάσημο musical του Bernstein έκανε πρεμιέρα στις 26 Σεπτεμβρίου 1957 στο Μπρόντγουεϊ. Βασισμένο στη σαιξπηρική ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, εκτυλίσσεται στις λαϊκές γειτονιές της Νέας Υόρκης το 1950. Tο σκοτεινό θέμα, η απαιτητική μουσική, τα εκτεταμένα χορευτικά και η στόχευση στα κοινωνικά προβλήματα (ρατσισμός, μεταναστευτικό)αποτέλεσαν αποφασιστική καμπή στο αμερικανικό μουσικό θέατρο.

 

Grease (2016)

To κεφάτο νεανικό musical σημάδεψε τις καρδιές των έφηβων από την εποχή που πρωτοπαρουσιάστηκε το 1971. Η αντοχή του μέσα στο χρόνο και η απήχηση του στο νεανικό κοινό κάθε εποχής το καθιέρωσαν στο διεθνές στερέωμα ως κλασσικό έργο αλλά και ως ένα από τα καλύτερα musical όλων των εποχών. Η μουσική του Bany Gibb γνώρισε μεγάλη επιτυχία, πουλήθηκαν εκατομμύρια δίσκοι και είναι ένα από τα πιο εμπορικά musical όλων των εποχών.

Δείτε στιγμιότυπα από προηγούμενες εκδηλώσεις! »
  • – – –

  • Παραλιακό Πάρκο Λουτρακίου
  • – – –

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit