Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στις 18.00, απολαμβάνουμε την εορταστική περίοδο με ένα εικαστικό εργαστήρι γεμάτο από το πνεύμα των Χριστουγέννων με την εικαστικό Ρωξάνη Γιάννου!

Ελάτε στο Σπίτι του Άι Βασίλη να φτιάξουμε πρωτότυπα στολίδια, τυχερά φυλαχτά και πλούσια στεφάνια με απλά, φυσικά και επαναξιοποιημένα υλικά και να υποδεχτούμε τις άγιες μέρες και το νέο έτος με χρώμα, φαντασία και δημιουργικότητα!

Η Ρωξάνη Γιάννου είναι εικαστικός και διδάσκει ζωγραφική και ιστορία της τέχνης και των συμβόλων σε ποικιλία εκπαιδευτικών οργανισμών και μουσείων στην Κόρινθο και στην Αθήνα. Ειδικεύεται στους συμβολισμούς που απαντώνται σε κάθε λογής έργα τέχνης και ενδιαφέρεται για τη σημασία αυτών για τον άνθρωπο, την ψυχική του διάσταση αλλά και τον υλικό και πνευματικό πολιτισμό. Κατά τη διδασκαλία της, βοηθά τους μαθητές της να βρουν τη δική τους πινελιά και τους διδάσκει να δημιουργούν προσωπικά και ιδιαίτερα έργα με φυσικά και επαναξιοποιημένα υλικά που σέβονται των πλανήτη.

 

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit